DOLAR 32,3325 0.25%
EURO 35,0697 -0.18%
ALTIN 2.284,700,33
BIST 8.983,802,01%
BITCOIN 22834881,06%
Edirne
18°

KAPALI

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Vali Canalp’den Kurban Bayramı mesajı

Vali Canalp’den Kurban Bayramı mesajı

ABONE OL
19 Temmuz 2021 12:16
Vali Canalp’den Kurban Bayramı mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi Ekrem Canalp, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Canalp, mesajında, dini bayramların toplumsal hayatın simgelerinden olduğunu belirtti.

Dini bayramların, karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı özel günler arasında yer aldığını ifade eden Canalp, şunları kaydetti:

“Millet olarak bizleri daima diri tutan, yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik ruhunun güçlendiği bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar insani duygularımızı derinleştirmekte, merhamet duygularımızı harekete geçirmekte, kendimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızın farkına varmamızı sağlamaktadır.

Üzerinde yaşadığımız bu güzel memleketin, inancında ve kültüründe var olan dayanışma, yardımlaşma, hoşgörü ve kardeşlik duyguları bayramlarda daha büyük bir önem taşımaktadır. İnanıyorum ki bu bayramda da bu ruhu gösterecek, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir bayram geçireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın, ülkemize ve İslam alemine huzur ve barış getirmesi temennisiyle, bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anar, herkese sevdikleri ile sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diler, selam ve saygılarımı sunarım.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.