DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20741950,51%
Edirne

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Canalp’in kar mesaisi

Vali Canalp’in kar mesaisi

ABONE OL
27 Ocak 2021 17:36
Vali Canalp’in kar mesaisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi Ekrem Canalp, kar yağışının etkili olduğu bölgelerde İl Özel İdaresi ekiplerinin gerçekleştirdiği kar küreme tuzlama çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Canalp ayrıca Lalapaşa’ya bağlı Hancılar köyüne de uğrayarak muhtarlık önünde biriken karın kürenmesine de yardımcı olurken, karda kalan bir aracıda iterek saplandığı yerden çıkmasını sağladı.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışla hava ile birlikte Edirne il genelinde kar yağışı etkili oldu. Edirne Valisi Ekrem Canalp de kar yağışının etkili olduğu Hamzabeyli ve Lalapaşa İlçelerine bağlı köylerde İl Özel İdaresi ekiplerinin kar küreme ve tuzlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Ekiplerle sohbet eden ve özverili çalışmaları nedeniyle kendilerine teşekkür eden Vali Canalp, Hanlıyenice köyüne ekmek götüren bir fırıncıyla da sohbet ederek poğaça satın aldı.

MUHTARLIK ÖNÜNDE KAR KÜREDİ

Lalapaşa’ya bağlı Hacılar köyünü de ziyaret eden Vali Canalp, muhtarlık önünde kar küremesi yapan Hacılar köyü muhtarı Levent Kuru’ya yardım etti. Eline kürek alan Vali Canalp, muhtarlık önünde biriken karları muhtar Kuru ile birlikte temizledi.

KARA SAPLANAN EKMEK ARABASINA EL VERDİ

Lalapaşa bağlı köylerde incelmelerini sürdüren Vali Canalp, köylere ekmek ulaştırmaya çalışan bir fırıncının Küçünlü ve Hacılar köyleri arasında yol kenarında kara saplandığını gördü. Vali Canalp burada da aracından inerek kara saplanan arabayı iterek yardımda bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.