DOLAR 32,3416 0.24%
EURO 35,1676 0.01%
ALTIN 2.304,371,19
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22930322,70%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Canalp’ten yeni yıl kutlaması

Vali Canalp’ten yeni yıl kutlaması

ABONE OL
31 Aralık 2020 11:15
Vali Canalp’ten yeni yıl kutlaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi Ekrem Canalp, “Sevinç ve hüzünleriyle, acı ve tatlı anlarıyla bir yılı daha geride bırakırken, yeni yıla siz değerli Edirneli hemşerilerimle birlikte girmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Edirne Valisi Ekrem Canalp, yeni bir yıla mesajı yayımladı.

“Sevinç ve hüzünleriyle, acı ve tatlı anlarıyla bir yılı daha geride bırakırken, yeni yıla siz değerli Edirneli hemşerilerimle birlikte girmenin mutluluğunu yaşıyorum” diyen Vali Canalp, mesajında şunları söyledi;

“Her yeni yıl; başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın pekiştiği, daha refah bir hayata ulaşma yolunda isteklerimizin filizlendiği yeni bir başlangıçtır.

Yeni umutlarla, beklentilerle karşıladığımız 2021 yılında da Edirne’mizin her alanda gelişmesi için yeni projeler üretip vatandaşlarımızın da talepleri doğrultusunda devletimizin tüm imkânlarını ilimize sunmaya, her geçen gün artan heyecanımızla devam edeceğiz.

Yeni yılın, önceki yıllardan daha bereketli daha huzurlu ve mutluluk içinde geçmesi, güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olması en büyük temennimizdir. Dilerim, yeni yılda her günümüz, bir öncekinden çok daha huzurlu, çok daha güzel olsun, her günümüz yaşam sevinciyle dolsun. Umutlarımız, beklentilerimiz ve ulaşmak için çaba gösterdiğimiz hedeflerimiz, gelecekle aramızda en güçlü bağdır. Geleceğe olan umudumuzu ve inancımızı her zaman canlı ve diri tutmalı, daha iyiye ulaşmak için çok çalışmalı, çok çaba göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle yarınların bugünden, yeni yılın eski yıldan daha iyi olmasını diliyor, 2021 yılının başta, hizmet etmekten büyük bir onur duyduğum değerli Edirnelilere, Ülkemize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, aziz vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.