DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2074828-1,51%
Edirne
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Kırbıyık, Gıda OSB’yi yerinde inceledi

Vali Kırbıyık, Gıda OSB’yi yerinde inceledi

ABONE OL
2 Haziran 2022 10:56
Vali Kırbıyık, Gıda OSB’yi yerinde inceledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık, bir dizi incelmelerde bulunmak üzere Keşan İlçesi’ne gitti. Vali Kırbıyık, burada İlçeye yapılacak olan Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ni yerinde inceledi.

Vali Kırbıyık’a Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Ticaret ve Sanayi Odas Başkanı İsmail Şapçı, Keşan Ticaret Borsası Başkanı Necmi Kaymaz ve bazı kurum ve kuruşların yönetici ile temsilcileri eşlik etti.

Vali Kırbıyık, yapılacak olan Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi alanında proje alanı, altyapı ve üstyapı projeleri hakkında bilgiler aldı.

Vali Kırbıyık, incelemelerinin ardından Keşan İlçe Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

OSB’DE HANGİ TESİSLER OLACAK? 

Keşan Gıda OSB faaliyete geçtiğinde katma değerli ürünler üretilerek buradan tüm Türkiye’ye hatta dünyaya pazarlanacak. Bölgeye önemli bir istihdam katkısı sağlayacak olan Keşan Gıda İhtisas OSB alanında yer alacak tesisler ise şu şekilde;

Süt ve Süt Ürünleri Üretim ve İşleme Tesisleri, Et ve Et Ürünleri Üretim ve İşleme Tesisleri, Deniz Ürünleri Üretimi ve İşleme Tesisleri, Sebze ve Meyve İşleme ve Paketleme Tesisleri, Tahıl, Bakliyat ve Yem İşleme Tesisleri, Bitkisel Sıvı Yağ ve Uçucu ve Aromatik Yağ Üretim Tesisleri, Un Üretim Tesisleri, Kuruyemiş İşleme Tesisleri, Salça Üretim Tesisleri, Meyve Suyu ve Meyve Püresi Üretim Tesisleri, Gazlı-Gazsız İçecek Üretimi Tesisleri, Makarna Üretim Tesisleri, Ekmek ve Sandviç Üretim Tesisleri, Konserve, Salamura ve Turşu Üretim Tesisleri, Dondurulmuş Hazır Gıda Üretim Tesisleri, Bisküvi, Çikolata, Tahin, Helva, Reçel ve Şekerleme Üretim Tesisleri, Dondurma Üretim Tesisleri, Sirke Üretim Tesisleri, Toplu Yemek (Catering) Üretim Tesisleri, Gıda Ambalaj ve Paketleme Tesisleri, Soğuk Hava Depoları ve Şoklama Tesisleri.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.