DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2067626-2,01%
Edirne
11°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Kırbıyık köy ziyaretlerinde

Vali Kırbıyık köy ziyaretlerinde

ABONE OL
1 Şubat 2023 14:39
Vali Kırbıyık köy ziyaretlerinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık Edirne merkeze bağlı köyleri ziyaret ediyor.

Geldiği günden bu yana vatandaşlarımızla sık sık bir araya gelen Vali Kırbıyık, merkeze bağlı köyleri ziyaret ederek köy sakinleri ile bir araya geldi.

Programına Sazlıdere köyü ziyareti ile başlayan Edirne Valisi Kırbıyık daha sonra İskender, Köşençiftliği, Musabeyli, Demirhanlı ve Hacıumur köylerimizi ziyaret etti.

Ziyaretlerde köylerde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen, sohbet eden Vali Kırbıyık dile getirilen talepleri tek tek dinledi ve notlar aldı.

Köylerdeki mevcut durum, ekilebilir alanlar, mera sahası, hayvancılık faaliyetleri ile genel altyapı ve üstyapı çalışmaları ile ilgili köy muhtarlarından da bilgiler alan Vali Kırbıyık gerek muhtarlardan ve gerekse vatandaşlarımızdan iletilen hususlarla ilgili, kurumlara ulaşarak çözüm konusunda gerekli talimatları verdi.

Bundan sonra da köy ziyaretlerine devam edeceklerini belirten Vali Kırbıyık,  “Buraya sizlerle sohbet etmeye, sizleri dinlemeye geldik. Tabi bu esnada sizlerin öneri ve düşüncelerinizi de almak isteriz. Hepimizin malumu tarım, Edirne için en önemli sosyoekonomik dinamik. Bu anlamda tarımsal üretimin içerisinde olan sizler, şehrimiz için çok önemli görev ifa ediyorsunuz. Gerek yürütülen kamu hizmetleri ile ilgili ve gerekse diğer hususlarda talep ve ihtiyaçları sizden dinlemek, yerinde görmek için buradayız. Özel İdare yetkililerimiz, Jandarma Komutanımız, Tarım Müdürümüz ve diğer ilgili kurum amirlerimizde buradalar. Hangi konulara öncelik vermeliyiz, üretim verimliliği ve çeşitliliği anlamında ne gibi katkılar sağlayabiliriz. Farklı nasıl projeksiyonlar ortaya koyabilir, nasıl projeler geliştirebiliriz. Bunların değerlendirmesini hep birlikte yapalım istiyoruz. Sizler ekip diktikçe, ürettikçe bizler de sizlere elimizden gelen her türlü desteği vermek için buradayız” şeklinde konuştu.

Vali Kırbıyık’a ziyaretlerinde Vali Yardımcısı Eyyüp Batuhan Ciğerci, İl jandarma Komutanı Albay Suat Dönmez, Tarım ve Orman İl Müdürü Atilla Bayazıt ve İl Özel İdaresi yetkilileri de eşlik etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.