DOLAR 32,5940 0.29%
EURO 34,7939 0.09%
ALTIN 2.490,140,25
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20708424,08%
Edirne
16°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Kırbıyık’tan yeni yıl mesajı

Vali Kırbıyık’tan yeni yıl mesajı

ABONE OL
31 Aralık 2022 14:55
Vali Kırbıyık’tan yeni yıl mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, bir yılı daha geride bırakarak yeni bir yıla girmenin heyecanını hep birlikte yaşadığımızı belirterek, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını kutlayacağımız 2023 yılında da aynı azim ve kararlılıkla edindiğimiz tecrübelerle hizmetlerimizi sürdürmek için çok daha fazla çalışacağız” dedi.

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, bir mesaj yayımlayarak Edirnelilerin yeni yılını kutladı.

Vali Kırbıyık, mesajında şunları söyledi;

Ülkemizde ve dünyada yaşanan önemli olaylar neticesinde kimi zaman sevindiğimiz kimi zaman ise hüzünlendiğimiz bir yılı daha geride bırakarak yeni bir yıla girmenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Değerli Edirneli Hemşerilerim; Aynı zamanda bu güzel şehir de göreve başlama yılım olan 2022 yılında, şehrimiz ve vatandaşlarımız için tüm kurumlarımızla birlikte gayretle, samimiyetle çalışmalarımızı sürdürdük. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını kutlayacağımız 2023 yılında da aynı azim ve kararlılıkla edindiğimiz tecrübelerle hizmetlerimizi sürdürmek için çok daha fazla çalışacağız.

Her yeni yıl, bizlere yeni hedeflere, mutlu, huzur dolu ve müreffeh yarınlara ulaşılmamız için taze başlangıçlar ve yepyeni fırsatlar sunmaktadır. Edirne’mizin her alanda sahip olduğu eşsiz potansiyeli çok daha iyi değerlendirerek şehrimizin kalkınması, büyümesi, markalaşması, tanıtılması ve bir dünya kenti haline gelmesi için başlattığımız çalışmalarımız yeni yılda da artarak devam edecektir.

2022 yılını acısıyla, tatlısıyla geride bırakırken edindiğimiz tecrübe ve kazanımları yeni başlayacağımız yılda daha güzel sonuçlar elde etmek için kullanacağımız bir yıl olmasını diliyorum.

Kıymetli Edirneliler; bizler Edirne Valiliği olarak yılbaşı münasebetiyle, sağlık, güvenlik ve ulaşım başta olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlarımızla koordineli olarak her türlü tedbirimizi aldık ve gerekli planlamalarımızı yaptık.

Bu vesileyle yılbaşında da mesai mefhumu gözetmeksizin görevi başında bulunacak olan sağlık personelimiz ve güvenlik güçlerimiz başta olmak üzere kamu ve özel sektör çalışanlarımıza da kolaylıklar ve başarılar diliyorum.

2023 yılının hepimiz için, umut edilenlerin gerçeğe dönüştüğü, yeni ve güzel başlangıçların olduğu, şiddetin her türlüsünün son bulduğu, savaşların yaşanmadığı, dünyada hoşgörü ve anlayışın hâkim olduğu bir yıl olmasını yürekten temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle yarınların bugünden, yeni yılın eski yıldan daha iyi olmasını diliyor, 2023 yılının başta, hizmet etmekten büyük bir onur duyduğum değerli Edirnelilere, Ülkemize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.