DOLAR 32,3150 0.19%
EURO 35,0277 -0.31%
ALTIN 2.279,770,11
BIST 9.022,422,45%
BITCOIN 22795021,27%
Edirne
18°

KAPALI

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Vatan size minnettar

Vatan size minnettar

ABONE OL
19 Mart 2020 10:03
Vatan size minnettar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbirler çerçevesinde kısıtlı katılımcı ile Edirne Asker Hastanesi Şehitliğinde gerçekleştirilen törende, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105’inci yıl dönümünde kahramanlık destanı yazan şehitlerimiz Edirne’de bir kez daha saygı ve minnetle anıldı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. yıl dönümü dolayısıyla; Çanakkale Şehitliğinden sonra Ülkemizin ikinci büyük Şehitliği olan Edirne Asker Hastanesi Şehitliğinde, Şehitlerimiz için Anma Programı gerçekleşti.

Koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbirler çerçevesinde kısıtlı katılımcı ile gerçekleşen anma programına; Edirne Valisi Ekrem Canalp, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Dündar Şahin Güngör, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, Edirne İl Müftüsü Emrullah Üzüm, Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi ve görevli personeller katılım sağladı.

Anma programı; Edirne Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görevli Gamze Tepeoğlu’nun okuduğu duygu dolu şiir ile başladı. Programda; Ülkemiz, Vatanımız ve Milletimiz uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimiz için Saygı Duruşunda bulunularak, İstiklal Marşımız okundu.

Şehitlik anıtına çelenklerin sunulmasının ardından, Edirne Valisi Ekrem Canalp günün anlam ve önemine ilişkin duygularını Şehitlik Defterine yazdı. Anma programına katılanlar ile birlikte Şehitlik gezilerek, anıta karanfiller bırakıldı.

Program sonunda İl Müftüsü Emrullah Üzüm tarafından; Ülkemiz, Vatanımız ve Milletimiz uğruna canlarını feda eden tüm Aziz Şehitlerimiz için dualar edildi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.