DOLAR 32,3717 0.15%
EURO 34,9787 -0.3%
ALTIN 2.324,280,22
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22748061,04%
Edirne
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Voleybolculardan ‘aşı’ ve ‘organ bağışı’ mesajı

Voleybolculardan ‘aşı’ ve ‘organ bağışı’ mesajı

ABONE OL
10 Kasım 2021 13:28
Voleybolculardan ‘aşı’ ve ‘organ bağışı’ mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de düzenlenen kurumlar arası voleybol müsabakasında sporcular sahaya aşı ve organ bağışı mesajı içeren pankartlarla çıktı.

Mimar Sinan Spor Salonu’ndaki müsabaka öncesi sporcular, “sağlık aşıyla koruma altında” ve “bağışlanan her organ filizlenen bir candır” yazılı pankart taşıdı.

Voleybolcuları tebrik eden Edirne Sağlık Müdürü İhsak Yıldırım, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, salgın döneminde aşılamanın yoğun şekilde devam ettiğini söyledi.

Vatandaşların da aşılarını yaptırdıklarını belirten Yıldırım, şöyle devam etti:

“Şunu atlamamamız lazım. Tam doz aşılarımızı olsak da muhakkak maskemizi takmamız, mesafe ve hijyen kuralına uymamız lazım. Bunun yanında tek doz aşılılar ya da 2 doz yaptırıp üzerinden 6 ay geçenlerin muhakkak 3. dozlarını, eksik dozlarını muhakkak yaptırmaları lazım. Eksik doz aşı bizi yeterince korumaz. Tam doz aşı yaklaşık 6 ay süreyle bizi ve sevdiklerimizi koruyor, bunu hiçbir zaman unutmamamız lazım.”

Türkiye Voleybol Federasyonu İl Temsilcisi Ayhan Dinç de her yıl yapılan voleybol turnuvasının geçen yıl salgın nedeniyle ertelendiğini dile getirdi.

Gerekli tedbirleri alarak turnuvayı başlattıklarını anlatan Dinç, “Altıncısını düzenlediğimiz turnuvada 13 takım mücadele edecek. Sporcularımız güzel bir mesaj verdi aşı ve organ bağışıyla ilgili. Sağlık için öncelikle herkesin aşı olmasını istiyoruz. Kendimizi ve sevdiklerimizi aşıyla koruyabiliriz.” dedi.

Konuşmaların ardından turnuvanın ilk karşılaşması yapıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.