DOLAR 32,5841 0.28%
EURO 34,7540 -0.01%
ALTIN 2.488,500,18
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20508362,69%
Edirne
16°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yaraları birlikte saracağız

Yaraları birlikte saracağız

ABONE OL
4 Mart 2023 14:49
Yaraları birlikte saracağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Ekmek İmalatçıları ve Unlu Mamuller Derneği üyeleri, yaşanan deprem felaketinde yaraların sarılmasına destek vererek, Edirne Belediyesine deprem bölgesine ulaştırılmak üzere 350 adet erzak paketi teslim etti.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük deprem 11 ilimizde binlerce vatandaşımızın hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden oldu. Ülkemizi yasa boğan, ekonomik ve sosyal yaşamı derinden etkileyen deprem felaketinin yaralarını sarmak için tüm Türkiye seferber olmuş durumda.

Edirne’de de başlatılan yardım kampanyaları kapsamında vatandaşların Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu ve Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’ne teslim ettiği yardımlar burada tasnif edilerek deprem bölgesine TIR’larla gönderiliyor. Yardım seferberliğine kayıtsız kalmayan Edirne Ekmek İmalatçıları ve Unlu Mamuller Derneği üyeleri de 350 adet erzak paketi hazırladı.

Hazırladıkları 350 adet erzak paketini Edirne Belediyesine deprem bölgesine ulaştırılmak üzere teslim eden Edirne Ekmek İmalatçıları ve Unlu Mamuller Derneği Başkanı Yılmaz Canbaz ve Yönetim Kurulu üyelerini, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da yalnız bırakmadı.

Gösterdikleri duyarlılıkları ve destekleri için emeği geçenlere herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Gürkan, “Yaraları hep birlikte sarmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Edirne Ekmek İmalatçıları ve Unlu Mamuller Derneği Başkanı Yılmaz Canbaz da erzak paketlerinin belediyenin koordinasyonunda deprem bölgesine ulaştırılacağını ifade ederek, “Depremzede vatandaşların yaralarına bir nebze merhem olabilirsek ne mutlu bize” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.