DOLAR 32,5020 0.16%
EURO 34,7721 0.11%
ALTIN 2.485,730,96
BIST 9.541,720,12%
BITCOIN 20732594,03%
Edirne
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

YEDAM’ın tanıtımları devam ediyor

YEDAM’ın tanıtımları devam ediyor

ABONE OL
16 Nisan 2021 18:02
YEDAM’ın tanıtımları devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) tütün, alkol, madde ve teknoloji bağımlılarına, aile ve yakınlarına, ücretsiz psikolojik ve sosyal hizmet desteği veriyor.

Edirne Yeşilay Şubesi Başkanı Sebahattin Bilgiç, YEDAM tanıtımları için Edirne genelinde tüm kamu kurum ve kuruluşlarını, belediyeleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarını tek tek ziyaret ediyor.

Edirne Yeşilay Şube Başkanı Sebahattin Bilgiç ve Yönetim Kurulu üyeleri 2020 yılının ilk haftasında Adalet ve Kalkınma Partisi Edirne İl Başkanı Belgin İba’yı, Edirne Belediye Başkan Yrd. Ertuğrul Tanrıkulu’nu, Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan’ı, Havsa İlçe Jandarma Komutanı Ömer Çıngı’yı, ziyaret ederek;  “Ülkemiz genelindeki Yeşilay’ın çalışma alanlarından, Edirne Yeşilay Şubesinin gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği faaliyetlerden, Edirne İlimizde gerçekleştirilen Türkiye Bağımlılıklar ile Mücadele kapsamındaki çalışmalardan, Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nin (YEDAM) işleyişinden ve Edirne YEDAM’ın çalışmalarından” bahsederek tanıtımlarda bulundular.

Başkan Bilgiç ve Yönetim Kurulu Üyeleri gerçekleştirdiği ziyaretlerde YEDAM, üzerinde istatistiki açıklamalarda bulunarak; “Türkiye Bağımlılıklar ile Mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda Kamu Kurum ve Kuruluşlarının, Sivil Toplum Kuruluşlarının ve tüm vatandaşlarımızın desteği ile birlikte hareket etmenin, toplumda duyarlılık oluşturmanın önemine dikkat çekerek, 2020 yılı genelinde “Yeşilay ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi” tanıtımlarının çeşitli ziyaretlerde bulunularak devam edeceğini ” belirttiler.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.