DOLAR 32,6032 0.39%
EURO 34,7999 0.17%
ALTIN 2.503,270,77
BIST 9.477,29-0,50%
BITCOIN 21100635,90%
Edirne
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeşilay’da Bayrak güven tazeledi

Yeşilay’da Bayrak güven tazeledi

ABONE OL
17 Ocak 2023 11:10
Yeşilay’da Bayrak güven tazeledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Edirne Şubesi geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirdiği 5’inci Olağan Genel kurulunda mevcut başkan Müzakka Bayrak şube başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeledi.

Yeşilay Edirne Şubesi toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurula; Türkiye Yeşilay Cemiyeti Bölge Koordinatörü Sebahattin Bilgiç, Edirne Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yence, Mevcut başkan Müzekka Bayrak ve Edirne Yeşilay Şubesi üyeleri katılım sağladı.

Genel kurul açılışı ve yoklama, İstiklal Marşı’nın okunması ve şehitlerimiz anısına saygı duruşunda bulunulması ile başladı. Genel kurul başkanlık divanı seçimi, şube faaliyetleri ve denetim kurulu raporunun okunması, başkan, yönetim kurulu, denetim kurulu, genel merkez delegesi için asil ve yedek üyelerin tekliflerinin alınması ve listelerin oylanması gerçekleştirildi.

Edirne Yeşilay Şube Başkanlığı görevine yeniden seçilen Edirne Yeşilay Şubesi Başkanı Müzekka Bayrak, gerçekleştirdiği konuşmada; Yeşilay’ın, 1920’den günümüze kadar olan süreçte bağımlılıklarla mücadele eden köklü bir kurum olduğunu belirterek, “Yeşilay Edirne Şubesi olarak; İlimizde vatandaşlarımızın bağımlılıklardan uzak kalarak hayata dair umutlarını yeşertmeyi ve her ailede en az bir Yeşilay gönüllüsü bulunmasını hedefliyor ve bu yolda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Bayrak, Edirne Yeşilay Şubesi olarak; Tütün, Alkol, Madde, Kumar ve Teknoloji bağımlılıklarına dikkat çekerek, ‘yediden yetmişe her kesim için sağlıklı yaşam’ parolası ile görev ve sorumluluklarının bilinciyle her hafta; seminerler, eğitimler ve farklı etkinlikler ile çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti.

Seçimler sonucunda Edirne Yeşilay Şubesi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığına Müzekka Bayrak (İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı), Yönetim Kurulu Üyeliklerine; Fatih Erel (Mali Müşavir), Zeynep Kaya Demirtaş (İl Müftü Yardımcısı), Ümran Güzey (İş İnsanı) ve Cemal Seçkin) (Endüstri Mühendisi) getirildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.