DOLAR 32,5154 -0.09%
EURO 34,9400 0.27%
ALTIN 2.439,990,71
BIST 9.708,16-0,14%
BITCOIN 2057546-2,89%
Edirne
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yol çalışmalarında farkını ortaya koyuyor

Yol çalışmalarında farkını ortaya koyuyor

ABONE OL
2 Kasım 2022 11:41
Yol çalışmalarında farkını ortaya koyuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ulaşımda konforu getiren Keşan Belediyesi başlattığı “Yol seferberliği” programı ile birçok cadde ve sokakta altyapı, yol ve kaldırım çalışmalarını tamamladı.

Büyüyen, gelişen hizmeti ve memnuniyeti tüm ilçeye yayan Keşan Belediyesi, yaptığı çalışmalar ve yatırımlarla dikkat çekmeye devam ediyor.

Son dönemde yol seferberliğinde; Vatan Caddesi, Demokrasi Caddesi, Esnaf Caddesi, Sanayi Caddesi, Şehit Piyade Er Hakan Korkmaz Caddesi, Üçler Sokak, Tahta Cami Sokak, Çukur Çeşme Sokak’ta yol ve kaldırım çalışmaları tamamlanırken, vatandaşların hizmetine sunuldu.

Hastane Caddesi, Keşan Küçük Sanayi Sitesi, İzzetiye Mahallesi Zahireciler Caddesi ve Lise Sokak’ta ise çalışmalar devam ediyor.

Tamamlanan çalışmaları memnuniyetle karşılayan vatandaşlar, yıllardır devam eden sorundan kurtulduklarını ifade ederek, çalışmalardan ötürü Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve Keşan Belediyesi’ne teşekkür etti.

“VATANDAŞIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Keşan Belediyesi’nin şehrin her köşesinde çalıştığını belirten Mustafa Helvacıoğlu, “özlenen, beklenen, istenen ve Keşan’ımıza yakışan işleri bir bir yapıyoruz. Keşan’ın mutlu geleceği için sürekli sahadayız. En önemli hedefimizin insanımıza hizmet yolunda vatandaşımızın memnuniyetini kazanmak. Sahada özveri ile çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. İnsana hizmet eden belediyecilik anlayışımızdan taviz vermeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hizmetlerimiz, projelerimiz bir bir yükselirken, gönüllere dokunmaktan geri durmuyoruz. Vatandaşlarımızdan memnuniyet dolu geri dönüşler almak motivasyon kaynağımız olmaya devam edecek. Tamamlanan ve hizmete sunduğumuz çalışmalarımız sakinlerimize hayırlı olsun.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.