DOLAR 32,5576 0.04%
EURO 35,0207 0.44%
ALTIN 2.422,770,01
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2095478-4,02%
Edirne
18°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Yunanistan’dan maratona ödül

Yunanistan’dan maratona ödül

ABONE OL
18 Mayıs 2022 10:41
Yunanistan’dan maratona ödül
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (BUDDER) Başkanı Önder Akdağ, düzenledikleri 7.Uluslararası Edirne Maratonu nedeniyle dostluğa, spora ve kardeşliğe sundukları katkılardan dolayı Yunanistan’ın Aleksandrapoli Bölge Vali Yardımcısı Dimitris Petrovits  tarafından kendilerine ödül verildiğini söyledi.

BUDDER Başkanı Önder Akdağ, kentte bir otelde düzenlediği basın toplantısında Yunanistan Aleksandrapoli Bölge Vali Yardımcısı Dimitris Petrovits tarafından kendilerine verilen ödül hakkında açıklamalarda bulundu.

 “YUNANİSTAN’DAN EDİRNE MARATONUNA ÖDÜL”

7.Uluslararası Edirne Maratonunu geçtiğimiz günlerde düzenlediklerini hatırlatan BUDDER Başkanı Önder Akdağ, “Hafta sonu Yunanistan Aleksandroupoli’de bir maraton vardı. Via egnatia 2022 yarışları organizasyonuna bizde davetliydik. Bu organizasyon kapsamında Trakya Bölgesi valiliği tarafından bu organizasyonda Edirne’de de düzenlenen Uluslararası Edirne Maratonu Valilik tarafından spora dostluğa ve kardeşliği sunduğu katkılardan dolayı ödüllendirildi. Ödülümüzü de Vali Yardımcısı tarafından takdim edildi. Orada eyalet yapısı var. Bölge valisi var birde onların yardımcıları var. Doğal olarak eyalet sistemi içinde değerlendirmek lazım. Bize ödülümüzü Bölge Vali Yarımcısı Dimitris Petrovits tarafından takdim edildi. Yine aynı etkinlikte Aleksandroupoli Belediye Başkanı Giannis Zamboukis bizlere teşekkürlerini sundu. Dostluğa spora ve kardeşliğe sunduğumuz katkılardan dolayı. Anlamlı bir gündü. Yurt dışından ülkemiz adına, şehrimiz adına, dostluk adına, spor adına, kardeşlik adına böyle bir ödülü almış olmak bizleri gerçekten çok mutlu etti” dedi.

“BİR EMEK SARFEDİYORSUNUZ UCUNDA TEŞEKKÜR BEKLİYORSUNUZ”

Yapılan çalışmalarda teşekkürün çok anlamlı olduğunu söyleyen Akdağ “Şimdi dün Edirne Belediye Başkanımızı sayın Recep Gürkan’a ziyaretimiz oldu. Ziyarette aldığımız ödül gündeme geldi. Kendileri de tarafımıza bir şilt hazırladıklarını söylediler ve önümüzdeki günlerde kamuoyu ve bizlerle paylaşacaklarını söylediler. Şimdi anlamlı olan şu, bir emek bir çaba sarf ediyorsunuz. Ucunda bir teşekkür bekliyorsunuz. Duymak istediğiniz bu. O yüzden bu tür şeyler çok anlamlı” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.