Edirne’de düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında tarihi eser olduğu değerlendirilen 709 obje ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Bu kapsamda, Havsa Yeni Mahalle’de şüpheliler S.B. ve İ.Y’nin bulunduğu otomobil durduruldu. Otomobilde tarihi eser olduğu değerlendirilen 695 obje bulundu.
Keşan’da da çeşitli suçlardan aranan M.K, Yenimescit Mahallesi’nde durduruldu. Şüphelinin üst aramasında tarihi eser niteliğinde 14 obje ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.
GÜNCEL
21 Ağustos 2026GÜNCEL
21 Ağustos 2026GÜNCEL
21 Ağustos 2026GÜNCEL
21 Ağustos 2026GÜNCEL
21 Ağustos 2026GÜNCEL
21 Ağustos 2026MARMARA BÖLGESİ
21 Ağustos 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).