TEKİRDAĞ (AA) – Tekirdağ’da Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinin acil servis girişindeki sundurmanın, rüzgar ve sağanağın etkisiyle üzerine düştüğü ambulansta hasar oluştu.
Kentte sabah saatlerinde başlayan sağanak zaman zaman kuvvetli şekilde devam ediyor, sağanağa ara ara kuvvetli rüzgar da eşlik ediyor.
Cadde ve sokaklarda su birikintilerinin oluşmasına neden olan yağış, trafikte de yoğunluğa sebep oldu.
Kuvvetli sağanak ve rüzgar nedeniyle Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinin acil servis girişindeki sundurma ambulansın üzerine düştü.
Güvenlik görevlileri acil servis girişini kapatarak vinç çağırdı.
Sundurmanın vinçle kaldırılmasının ardından, hasar alan ambulans sanayi sitesine çekildi. Daha sonra acil servise girişler normale döndü.
Meteoroloji yetkilileri yağışın yarın sabaha kadar sürmesinin beklendiğini bildirdi.
GÜNCEL
04 Haziran 2026GÜNCEL
04 Haziran 2026GÜNCEL
04 Haziran 2026GÜNCEL
04 Haziran 2026GÜNCEL
04 Haziran 2026GÜNCEL
04 Haziran 2026MARMARA BÖLGESİ
04 Haziran 2026
1 Tekirdağ’da Kybele heykeli müze ziyaretçilerinin gözdesi
2 Tekirdağ’da sahilin bir kısmı kırmızı yosunla kaplandı
3 Trakya’daki kar yağışı tarla bitkilerinde kuraklık stresini ortadan kaldırdı
4 Tekirdağ’da eşini darbederek öldüren zanlı tutuklandı
5 Tekirdağ’da devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı