Kosova Brezovitsa’da kayak merkezine giden yolun yoğun kar nedeniyle tamamen kapandığı bildirildi.
Kosovaport’ta yer alan habere göre; Ferizovik bölgesi polis sözcüsü Kanun Veseli yaptığı açıklamada, bölgede yoğun kar yağışı nedeniyle Brezovitsa’dan kayak merkezine götüren yolun tamamen kapandığını belirtti.
Yolları kardan temizleme ekiplerinin çalışma başlattığını kaydeden Veseli, yol açılıncaya kadar bölgede ulaşım kapalı kalacağını kaydetti.
Brezotitsa’da kar kalınılığının 1 metreye ulaştığı öğrenildi.
Brezovitsa’da aralıksız devam eden kar yağışı sonrasında Kayak Merkezi yakınlarında çığ meydana geldiği ve araçların karla kaplanmasına neden olduğu da açıklandı.
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).