KIRKLARELİ (AA) – Kırklareli’nde düzenlenen operasyonda 18 ton sahte temizlik malzemesi ele geçirildi.
İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Karahıdır Mahallesi’nde bir depoda sahte temizlik malzemesi üretildiğini tespit etti.
Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen operasyonda, O.A, N.D. ile yabancı uyruklu A.P, M.K. ve M.Ş. suçüstü yakalandı.
Şüphelilerin ürettikleri sahte temizlik malzemelerini ambalajladıktan sonra tanınmış firmalara ait etiket yapıştırdıkları belirlendi.
Adresteki aramada, 18 ton sahte temizlik malzemesi, farklı markalara ait 20 bin etiket, 25 bin kapak, 7 bin ambalaj kutusu, 4 deterjan dolum makinesi, 2 forklift, 5 tonluk deterjan hazırlama deposu ile kompresör ele geçirildi.
GÜNCEL
05 Haziran 2026GÜNCEL
05 Haziran 2026GÜNCEL
05 Haziran 2026GÜNCEL
05 Haziran 2026GÜNCEL
05 Haziran 2026GÜNCEL
05 Haziran 2026MARMARA BÖLGESİ
05 Haziran 2026
1 Kırklareli’nde Balkan geleneği “Koleda” makyaj etkinliği ile başladı
2 Kırklareli’nde ölü bulunan köpeklere ilişkin soruşturma başlatıldı
3 Kırklareli’nde atık toplama tesisinde çıkan yangın söndürüldü
4 Trakya’da yarından itibaren hava sıcaklıkları artacak
5 Kırklareli’nde “Gençlere her ay bir sinema bileti”