Her yıl şubat ayının son haftasında tüm yurtta vergi bilincinin artırılması amacıyla kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri Edirne’de de başladı.
24 Şubat -1 Mart 2020 tarihleri arasında kutlanacak olan 31’inci Vergi Haftası nedeniyle Edirne Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal, Vergi Dairesi çalışanları ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerin katılımıyla Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.
Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal tarafından anıta çelenk sunulmasının ardından belediye Bandosu eşliğinde saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız seslendirildi.
Çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan Vergi Haftası kapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştirilecek.
Erkan Ekşi
GÜNCEL
21 Eylül 2026GÜNCEL
21 Eylül 2026GÜNCEL
21 Eylül 2026GÜNCEL
21 Eylül 2026GÜNCEL
21 Eylül 2026GÜNCEL
21 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
21 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).