Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yarın Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli’nde kuvvetli fırtına beklendiği bildirildi.
İstanbul Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, yarın güney ve güneybatı yönlerinden esecek rüzgarın öğle saatlerinden itibaren Marmara Bölgesi’nin batı kesimleri Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve çevreleri ile akşam saatlerinden itibaren İstanbul çevrelerinde saatte 60-75 kilometre hızla eseceği belirtildi.
Perşembe günü ise Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya’da kuvvetli fırtınanın saatte 70-100 kilometre esmesinin beklendiği kaydedilen açıklamada, “Çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı zehirlenmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadeleri kullanıldı.
(AA)
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).