KOCAELİ (AA) – Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir kişinin kahvehanede tabancayla açılan ateş sonucu ölümüne ilişkin 7 kişi yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 12 Nisan’da Darıca İstasyon Mahallesi’ndeki kahvehaneye motosikletle gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tabancayla açılan ateş sonucu ağır yaralanan Arda Yücel Ekşi’nin (19) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesine ilişkin çalışma yürüttü.
Polis, teknik ve fiziki takip sonucu olaya karışan Y.T. ve C.Ş. ile kaçmalarına ve saklanmalarına yardım ettikleri tespit edilen R.Ç, İ.A, M.İ.A, E.Ö. ve İ.K.T’yi Sakarya, İstanbul, Mersin ve Kocaeli’de düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına aldı.
Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Gebze Adliyesine sevk edildi.
Y.T. ve C.Ş’nin kahvehaneye çalıntı motosikletle geldiği, olaya karıştığı belirlenen A.Ö’nün de başka bir suçtan tutuklu olduğu belirtildi.
Öte yandan Ekşi ile Y.T’nin olaydan bir süre önce sosyal medya üzerinden tartıştığı öğrenildi.
GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
04 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).