Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Belediye Başkan Yardımcılığına CHP’li Belediye Meclis Üyesi Gökçe Onur Öktem ve Cenk Ergüden’i atadı.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden zaferle ayrılarak Edirne’nin ilk kadın belediye başkanı seçilen Başkan Filiz Gencan Akın, birlikte çalışacağı belediye başkan yardımcılığı için iki yeni ismi belirledi. Başkan Gencan Akın, Başkan Yardımcılıklarına CHP’li Belediye Meclis Üyesi Gökçe Onur Öktem ve Cenk Ergüden’i atadı.
Gerçekleştirilen Eylül ayı meclis toplantısında atamaya ilişkin konuşan Başkan Filiz Gencan Akın, Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen Gökçe Onur Öktem ve Cenk Ergüden’in görevine başladıklarını belirterek, “Ben de her ikisine de başarılar diliyorum. Allah utandırmasın inşallah. Hep beraber çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.
Haber: Erkan Ekşi
GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026MARMARA BÖLGESİ
19 Temmuz 2026