Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) kanocuları, Güz Dönemi’nin ikinci kano etkinliğini Meriç Nehri’nde gerçekleştirdi. EDOSK üyeleri Meriç Nehri’nin keyfini doyasıya çıkarırken, etkinlik nehir kenarında vakit geçiren vatandaşlarında büyük ilgisini çekti.
EDOSK kano branşı sporcuları geçtiğimiz pazar günü 14 kişinin katılımıyla Güz Dönemi’nin ikinci etkinliğini gerçekleştirdi. Güneşli bir pazar gününde düzenlenen etkinlik yaklaşık iki saat sürerken, EDOSK üyeleri Meriç Nehri’nin keyfini doyasıya çıkardı.
Öte yandan kanocuların etkinliği nehir kenarında vakit geçiren vatandaşlarında büyük ilgisini çekti. Etkinlik sonrası kanocularla sohbet eden bir aile, nehirde çok güzel bir görüntü oluşturulduğunu ve bu tip manzaraları hep görmek istediklerini dile getirdiler.
Haber: Mehmet Güzey
GÜNCEL
03 Haziran 2026GÜNCEL
03 Haziran 2026GÜNCEL
03 Haziran 2026GÜNCEL
03 Haziran 2026GÜNCEL
03 Haziran 2026GÜNCEL
03 Haziran 2026MARMARA BÖLGESİ
03 Haziran 2026