DOLAR 39,3975 0.46%
EURO 45,6614 0.86%
ALTIN 4.330,940,07
BIST 9.326,120,15%
BITCOIN 42060471.5669%
Edirne
29°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Minik ressamın tuvali kanola tarlası oldu

Minik ressamın tuvali kanola tarlası oldu

Tekirdağ'da yaşayan 8 yaşındaki ressam İnci Yılmaz, üçüncü sergisi için Trakya'nın "altın sarısı" kanolaları tuvaline yansıtıyor.

ABONE OL
16 Nisan 2025 15:38
Minik ressamın tuvali kanola tarlası oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TEKİRDAĞ (AA) – Tekirdağ’da yaşayan 8 yaşındaki ressam İnci Yılmaz, üçüncü sergisi için Trakya’nın “altın sarısı” kanolaları tuvaline yansıtıyor.

Ailesinin desteğiyle resim yapmaya başlayan İnci, bugüne kadar 2 sergi açtı.

İlkokul öğrencisi Yılmaz, üçüncü sergisinin hazırlıkları kapsamında yeni çizimlerine başladı.

Minik ressam, Tekirdağ’da çiçek açan kanola bitkisiyle sarıya bürünen tarlalarda, yeni eserlerini sanatseverlerle buluşturmak için tuvalinin başına geçti.

Yılmaz, kanolanın yanı sıra ayçiçeği, üzüm ve kiraz bahçelerinde çizimler yaparak üçüncü sergisini açacak.

Yılmaz, AA muhabirine, resim yapmayı çok sevdiğini söyledi.

Sürekli kendini geliştirmek istediğini ifade eden Yılmaz, “Kanola tarlasının güzelliklerini çizmeye çalışıyorum. Üçüncü sergim için hazırlanıyorum. Farklı tarlalarda da çizimler yaparak sergimin diğer eserlerini de ortaya çıkartacağım.” dedi.

Resim öğretmeni Edibe Özaslan ise İnci’nin yeni sergisi için çalışmalara başladıklarını aktardı.

Kanola tarlalarının eşsiz bir güzelliğe sahip olduğunu dile getiren Özaslan, “İnci, kanola tarlasında çizimlerine başladı. İnci tarlalarda ürünlere bakarak, ortamı deneyimleyerek çizim yapacak. Çalışmalarımıza devam ederek heyecanla üçüncü sergimizin açılışını bekleyeceğiz.” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r