DOLAR 45,9634 0.04%
EURO 53,3657 -0.23%
ALTIN 6.578,01-0,81
BIST 14.138,47-0,43%
BITCOIN 3077602-2.85658%
Edirne
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Kırklareli’nde Afet Risk Azaltma Planı değerlendirildi

Kırklareli’nde Afet Risk Azaltma Planı değerlendirildi

Kırklareli’nde Marmara Bölgesi İl Afet Risk Azaltma Planı Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

ABONE OL
28 Mayıs 2025 11:09
Kırklareli’nde Afet Risk Azaltma Planı değerlendirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KIRKLARELİ (AA) – Kırklareli’nde Marmara Bölgesi İl Afet Risk Azaltma Planı Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

Vali Uğur Turan başkanlığında Valilik Atatürk Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddeleri ele alındı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Rehberlik ve Denetim Başkanı Mustafa Güngör, İl Afet Risk Azaltma Planı (IRAP) hakkında katılımcılara sunum yaptı.

Vali Turan, afetlere karşı tüm kamu kurum ve kuruluşlarının hazırlıklı olması gerektiğini belirterek, bu kapsamda iş birliğini önemsediklerini vurguladı.

Toplantıya, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rengin Ak, vali yardımcıları ve ilçe belediye başkanları da katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP