Edirne’de her Cuma günü kurulan “Gönül Sofrası”na bu hafta 664. Kırkpınar Ağası Ufuk Özünlü’den destek geldi. Edirne Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın Gülşeni Aşık Efendi Dergahında hayırseverleri buluşturan “Paylaşmanın Bereketi Gönül Sofrası” etkinliğine, Edirne merkez mahalle muhtarları da katılarak sofradaki birlik ve paylaşım ruhuna ortak oldu.
“BU HAFTAKİ GÖNÜL SOFRASININ DESTEKÇİSİ AĞA UFUK ÖZÜNLÜ”
Bu haftaki sofranın ikram sahibi, 664. Kırkpınar Ağası Ufuk Özünlü oldu. Özünlü, vakfın aşevinde hazırlanan yemeklerin maliyetine katkıda bulunarak anlamlı buluşmanın destekçilerinden biri haline geldi. Gülşeni Aşık Efendi Dergahı’nda gerçekleşen etkinliğe bu hafta Edirne merkez mahalle muhtarları da katıldı. Vatandaşlarla birlikte kurulan sofrada yerlerini alan muhtarlar hem gönül birliğine katkı sundu hem de toplumsal dayanışmanın önemine dikkat çekti.
“BİRLİK VE BERABERLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNDEN”
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın yürüttüğü bu proje, her hafta farklı bir hayırseverin desteğiyle sürdürülüyor. Aşevinde özenle hazırlanan yemekler, cuma günleri dergah avlusunda vatandaşlara ikram edilerek, Edirne’de birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birini sergiliyor.
Haber: Erkan Ekşi
GÜNCEL
28 Haziran 2025GÜNCEL
28 Haziran 2025GÜNCEL
28 Haziran 2025GÜNCEL
28 Haziran 2025MARMARA BÖLGESİ
28 Haziran 2025MARMARA BÖLGESİ
28 Haziran 2025GÜNCEL
28 Haziran 2025