Yunanistan’ın Atina kentinde 28 Temmuz – 4 Ağustos 2025 tarihleri arasında düzenlenecek olan U17 Dünya Güreş Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek Edirneli milli sporcular, uluslararası arenada büyük bir heyecanla mindere çıkmaya hazırlanıyor. Ay yıldızlı forma ile yarışacak sporcular, zorlu şampiyonada öncesinde yoğun tempoda hazırlandı.

Milli takım kadrosunda Kadınlar kategorisinde mindere çıkacak olan sporcular arasında Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri (TOHM) Edirne bünyesindeki 53 kiloda Fatma Yılmaz ve 73 kiloda Eylem Engin, şampiyonada Edirne’yi temsil edecek. Her iki sporcu da hem Edirne’yi hem de Türkiye’yi başarıyla temsil etme hedefiyle mindere çıkacak.

“BAŞARILAR DİLİYORUZ”
Edirne TOHM tarafından yapılan açıklamada, “U17 Güreş Dünya Şampiyonası Atina’da başlıyor. 28 Temmuz – 4 Ağustos 2025 tarihleri arasında Yunanistan’ın Atina kentinde düzenlenecek olan U17 Dünya Şampiyonası’nda Milli Takımımıza ve teknik ekibe başarılar diliyoruz” denildi.
Haber: Erkan Ekşi
GÜNCEL
03 Haziran 2026GÜNCEL
03 Haziran 2026GÜNCEL
03 Haziran 2026GÜNCEL
03 Haziran 2026GÜNCEL
03 Haziran 2026GÜNCEL
03 Haziran 2026MARMARA BÖLGESİ
03 Haziran 2026