Edirne’nin Lalapaşa Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı sünnet şöleni ve konser programı ile kutlayacak. Gün boyu sürecek etkinlikler kapsamında mevlid-i şerif, sünnet alayı, Cumhuriyet Parkı açılışı ve çeşitli gösteriler gerçekleştirilecek.
Etkinlikler, 12.30’da Lalapaşa Davut Emin Camii’nde yapılacak Mevlid-i Şerif ile başlayacak. Ardından, 18.00’de Lalapaşa Belediyesi önünden sünnet alayı gerçekleştirilecek. 19.00’da Cumhuriyet Parkı açılışı yapılacak.
Program, 20.00’de Lalapaşa Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlenecek konser ile devam edecek. Konserde Murat Değirmenci, Lalapaşa Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Balkan Aktif Yaşam Spor Kulübü, Moritz Ritim Grubu, Savaş Coşkun – Grup Seyyah ile O Ses Türkiye’den Ali Emre Kurulu sahne alacak.
“TRAKYA’NIN DÖRT BİR YANINA DAVET”
Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi, programla ilgili yaptığı açıklamada “Bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu ve sünnet şölenimizin mutluluğunu hep birlikte yaşamaya hazırlanıyoruz. Hazırladığımız dolu dolu etkinlik programımıza tüm halkımız davetlidir. Başta Lalapaşa ve köyleri olmak üzere, Trakya’nın dört bir yanından katılımınızı görmekten büyük onur ve mutluluk duyacağız. Gelin, bu özel günde birlik ve beraberliğimizi coşkuyla kutlayalım” diyerek herkesi davet etti.
Haber: Erkan Ekşi
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).