DOLAR 45,9963 0.03%
EURO 53,5334 0.3%
ALTIN 6.579,070,38
BIST 13.965,65-1,65%
BITCOIN 2945054-3.90621%
Edirne
26°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

İpsalalı pehlivanlar Batı Trakya’dan madalyalarla döndü

İpsalalı pehlivanlar Batı Trakya’dan madalyalarla döndü

Batı Trakya’da gerçekleştirilen Alantepe Yaylası Yağlı Güreşleri’ne katılan İpsala Spor Kulübü pehlivanları, uluslararası arenada büyük başarıya imza atarak Türkiye’ye madalya ve kupalarla döndü. Farklı boylarda derece elde eden sporcular hem kulüplerine hem de memleketlerine büyük gurur yaşattı.

ABONE OL
5 Eylül 2025 12:51
İpsalalı pehlivanlar Batı Trakya’dan madalyalarla döndü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yunanistan’ın Batı Trakya bölgesinde Kozlukebir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Alantepe Yaylası Yağlı Güreşlerinde İpsala Spor Kulübü sporcuları önemli dereceler elde etti.

Müsabakalar sonunda Büyük Orta Boy’da Onur Artun ikinci, Cesur Karakeçili üçüncü oldu. Karakeçili ayrıca “En Teknik Pehlivan” ödülünün sahibi oldu. Küçük Orta Büyük Boy’da Yener Güneşdoğdu üçüncülük elde ederken, Küçük Orta Küçük Boy’da Salih Yılmaz üçüncü sırada yer aldı. Deste Büyük Boy’da ise Abdullah Tahir Kaymak ve Berkay Üresin üçüncülüğü paylaştı.

“GURUR VERİCİ BİR SONUÇ”

Gençlik ve Spor Bakanlığı Antrenörü Mehmet Akif Ersoy, sporcuların elde ettiği derecelerden büyük gurur duyduklarını ifade ederek, “Türkiye’yi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil eden sporcularımız bizlere büyük bir mutluluk yaşattı. Güreşteki güçlü geleneğimizi bir kez daha ortaya koydular” dedi.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR

Ersoy, başarılarda emeği geçen isimlere de teşekkür ederek, İpsala Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Yakut’un göreve başlamasıyla yağlı güreşin ivme kazandığını, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman’ın ve İpsala Güreş Ağası Oğuz Erdinç’in genç sporculara her zaman destek verdiğini vurguladı.

Ayrıca iş insanı ve Kulüp Başkanı Deniz Akalın ile İpsala Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nun özverili çalışmalarına değinen Ersoy, bu güçlü desteğin uluslararası arenadaki başarıların temel dayanağı olduğunu söyledi.

Haber: Mehmet Güzey

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP