Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde kurulacak olan Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) yatırım yapma kararı alan Çinli Tiron Döküm firmasının yetkilileri, ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Uzunköprü Atatürk OSB’ye yatırım kararı alan sektörün uluslararası temsilcilerinden Tiron Döküm heyeti, ilk olarak Uzunköprü Kaymakamı Muammer Köken’i ziyaret etti. Görüşmede, Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin ile Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Genel Sekreteri ve Atatürk OSB Müdürü Hasan Hüseyin Küçükkaptan da yer aldı.

Heyet, daha sonra Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin’i makamında ziyaret etti. Görüşmelerin ardından Belediye Başkanı Martin ve UTSO Genel Sekreteri Küçükkaptan ile birlikte OSB alanında incelemelerde bulunan Tiron Döküm yetkilileri, bölgedeki yatırım olanakları hakkında bilgi aldı.
Ziyarete ilişkin UTSO’dan yapılan açıklamada, “UTSO olarak ilçemizin ticari gelişimi noktasında kilit rolünü pekiştirmeye, yatırım potansiyelini artırmaya ve yatırımcıların ilgisini bölgemize çekmeye yönelik çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz” denildi.
Haber: Mehmet Güzey

GÜNCEL
22 Temmuz 2026GÜNCEL
22 Temmuz 2026GÜNCEL
22 Temmuz 2026GÜNCEL
22 Temmuz 2026GÜNCEL
22 Temmuz 2026GÜNCEL
22 Temmuz 2026MARMARA BÖLGESİ
22 Temmuz 2026