DOLAR 47,1901 0.13%
EURO 54,0262 -0.07%
ALTIN 6.093,031,19
BIST 13.981,05-1,90%
BITCOIN 30403860.80915%
Edirne
33°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

İpsala Kadın ve Gençlik Hareketi Derneği şalvar gecesi düzenleyecek

İpsala Kadın ve Gençlik Hareketi Derneği şalvar gecesi düzenleyecek

İpsala Kadın ve Gençlik Hareketi Derneği (İKAGED) tarafından, kuruluş yıl dönümü kutlaması çerçevesinde Trakya kültürünü yaşatmak ve birlik beraberliği güçlendirmek amacıyla organize edilen Şalvar Gecesi, 15 Kasım Cumartesi akşamı İpsala Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek.

ABONE OL
3 Kasım 2025 12:00
İpsala Kadın ve Gençlik Hareketi Derneği şalvar gecesi düzenleyecek
User - İpsala Kadın ve Gençlik Hareketi Derneği şalvar gecesi düzenleyecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İpsala Kadın ve Gençlik Hareketi Derneği (İKAGED) tarafından, kuruluş yıl dönümü kutlaması çerçevesinde Trakya kültürünü yaşatmak ve birlik beraberliği güçlendirmek amacıyla organize edilen Şalvar Gecesi, 15 Kasım Cumartesi akşamı İpsala Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek. Derneğin 1. kuruluş yılına özel organize edilen gecede Kobra Murat ve Trakya’nın sevilen sanatçıları sahne alacak, En Güzel Şalvarlı Yarışması’da geceye renk katacak.

Trakya’nın kültürünü yaşatmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek için İpsala Kadın ve Gençlik Hareketi Derneği anlamlı bir etkinliğe hazırlanıyor. Dernek, kuruluşunun birinci yıl dönümü dolayısıyla bu yıl ilk kez Şalvar Gecesi’ni düzenleyecek.

15 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da İpsala Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek gece, müzik, eğlence ve geleneksel dokuların bir araya geldiği özel bir buluşma olacak. Trakya’nın sevilen sanatçılarının sahne alacağı etkinliğin konukları arasında ünlü sanatçı Kobra Murat da sahne alacak. Katılımcıların, şarkılar ve danslarla dolu keyifli bir akşam geçireceği ifade edildi.

“GECEDE EN GÜZEL ŞALVARLI YARIŞMASI”

Etkinlik programı, saat 19.00’daki karşılama ve açılış konuşmalarıyla başlayacak. Ardından sahneye yerel sanatçılar ve DJ’ler çıkarak eğlenceli performanslar sergileyecek. Gecenin en heyecanlı bölümlerinden biri olan “En Güzel Şalvarlı Yarışması” ise saat 21.00’de yapılacak. Yarışmada dereceye giren ilk üç kişiye çeşitli sürpriz hediyeler takdim edilecek.

“KOBRA MURAT SAHNE ALACAK”

Kültür ve eğlencenin harmanlandığı gecenin finalinde Kobra Murat sahne alarak katılımcılara coşku dolu dakikalar yaşatacak. Etkinliğe gelen misafirlere gün tabağı konseptiyle hazırlanmış geleneksel lezzetler ve atıştırmalıklar da ikram edilecek.

“TRAKYA’NIN RENKLİ KÜLTÜRÜ, KADIN DAYANIŞMASI VE TOPLUMSAL BİRLİKTELİK”

İpsala Kadın ve Gençlik Hareketi Derneği Başkanı Av. Aybike Şimşek, “Birlikte geçirdiğimiz bir yılı geride bırakmanın gururunu yaşıyoruz. Trakya’nın renkli kültürünü, kadın dayanışmasını ve toplumsal birlikteliği yansıtan bu özel gecede tüm hemşehrilerimizi aramızda görmek istiyoruz.” diyerek etkinliğe davette bulunan Şimşek, 15 Kasım Cumartesi akşamı düzenlenecek Şalvar Gecesi’nin sadece bir eğlence değil, aynı zamanda Trakya kültürünün yaşatılmasına katkı sağlayacak bir buluşma olacağını da sözlerine ekledi.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP