DOLAR 48,28580,00%
EURO 55,9803-0,05%
ALTIN 6.791,871,05
BIST %
BITCOIN 37339330.16511%
Edirne
29°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

Keşan Belediyesi bütçesine elektrikten 1,5 milyon TL katkı

Keşan Belediyesi bütçesine elektrikten 1,5 milyon TL katkı

Keşan Belediyesi ile Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ) arasında indirim protokolü imzalandı.

ABONE OL
30 Ocak 2026 16:28
Keşan Belediyesi bütçesine elektrikten 1,5 milyon TL katkı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediyesi ile Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ) arasında indirim protokolü imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında, Keşan Belediyesi ödeyecek olduğu faturalardan yaklaşık 1 milyon 500 bin Türk Lirası indirim hakkı kazanarak tasarruf sağlayacak.

Protokol imza törenine Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Keşan Belediyesi Mali İşler Müdürü Hasan Balcı, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Bedri Kara ve Elektrik Mühendisi Bert Biçer ve TREPAŞ Bölge Satış Kıdemli Uzmanı İbrahim Aktuğ katıldı.

Keşan Belediyesi’nin elektrik giderleri konusunda önemli bir anlaşma yapıldığını kaydeden başkan Özcan, “Belediyemizin elektrik giderlerinde tasarruf sağlayacak bu protokol ile kamu kaynaklarını daha verimli kullanmayı amaçlıyoruz. 2026 yılı boyunca elde edeceğimiz bu avantaj, belediye bütçemize katkı sunarken, hizmetlerimizi de daha güçlü şekilde sürdürmemize imkân tanıyacak.” İfadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından protokol imzalandı.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP