Edirne Yesevî Hareketi Derneği, Ramazan ayı münasebetiyle gaziler ve engelli bireyleri iftar sofrasında bir araya getirdi. Edirne kent merkezinde bir restoranda düzenlenen programa çok sayıda gazi ve engelli vatandaş katıldı.
Yesevî Arama Kurtarma ekip üyelerinin de hazır bulunduğu iftar programında konuşan Edirne Yesevî Hareketi Derneği İl Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, katılımlarından dolayı Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet İsmailoğlu’na, Engelli Gönüllüleri Derneği Başkanı Serpil Yelkenciler’e ve Edirne Gençlik ve Engellileri Koruma Derneği Başkanı Adem Düzkes’e teşekkür etti.
Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu vurgulayan Cankaloğlu, gaziler ve engelli bireylerle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük onur duyduklarını ifade etti.
Program sonunda Cankaloğlu, organizasyona ev sahipliği yapan mekan sahibine teşekkür paketi takdim etti.
Haber Merkezi
GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026MARMARA BÖLGESİ
19 Temmuz 2026