Türk Polis Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıl dönümü kapsamında Edirne’de düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Saraçlar Caddesi’nde Edirne İl Emniyet Müdürlüğü himayesinde kurulan stant, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Edirne İl Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan ve polis teşkilatının katılımıyla envanterlerin tanıtıldığı stantlarda ayrıca bilgilendirmeler de gerçekleştirildi.

Kurulan stantlarda hem güncel polis ekipmanları hem de geçmişten günümüze uzanan teşkilat kültürü vatandaşlara aktarıldı. Özellikle eski dönemlere ait üniforma ve kıyafetlerin sergilenmesi, ziyaretçiler tarafından ilgiyle incelendi.

“EDİRNE’NİN HUZURUN İÇİN ELİMİZDEN GELEN ÇABAYI GÖSTERİYORUZ”
Edirne İl Emniyet Müdürü Muhittin Ayha, “Bugün Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 181.yıldönümü. Bu vesileyle çeşitli etkinlikler düzenledik. Bunlardan bir tanesi de özellikle yaptığımız işler, uygulamalarımızla ilgili vatandaşlarımızı bilgilendirmek için küçük bir stant açtık. Eski polis teşkilatlarının, üniformaları ve kıyafetleri de vatandaşlarımıza göstermiş, tekrar hatırlatmak istedik. 10 Nisan’ımız, tüm polis teşkilatını kutluyor vatandaşlarımızın huzuru, Edirne özelinde Edirne’nin huzuru için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.” diye konuştu.
Haber: Erkan Ekşi

GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026MARMARA BÖLGESİ
19 Temmuz 2026