KIRKLARELİ (AA) – Kırklareli’nde suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 1’i tutuklandı.
Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 6 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Şüphelilerden T.A. ve E.D, savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı.
Tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilen şüphelilerden Ö.Y. tutuklandı, A.E, A.S.A. ve F.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 26 Haziran’da düzenlenen operasyonda, yaklaşık 3 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından suç örgütü elebaşı olduğu öne sürülen Ö.Y’nin de aralarında bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alınmıştı.
Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ruhsatsız tabancalar, av tüfeği, çok sayıda fişek, çeşitli kesici ve delici aletler, senetler, para, altın ile dijital materyaller ele geçirilmişti.
GÜNCEL
30 Haziran 2026GÜNCEL
30 Haziran 2026GÜNCEL
30 Haziran 2026GÜNCEL
30 Haziran 2026GÜNCEL
30 Haziran 2026GÜNCEL
30 Haziran 2026MARMARA BÖLGESİ
30 Haziran 2026
1 Kırklareli Belediyesi’nden orman ve anız yangınlarına karşı uyarı
2 Kırklareli’nde Balkan geleneği “Koleda” makyaj etkinliği ile başladı
3 Kırklareli’nde ölü bulunan köpeklere ilişkin soruşturma başlatıldı
4 Kırklareli’nde atık toplama tesisinde çıkan yangın söndürüldü
5 Trakya’da yarından itibaren hava sıcaklıkları artacak