DOLAR 47,5908 0.02%
EURO 55,1362 0.16%
ALTIN 6.496,730,01
BIST 13.703,130,11%
BITCOIN 30783850.7%
Edirne
31°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Aksal’dan Edirne için sağlık mesaisi

Aksal’dan Edirne için sağlık mesaisi

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nu ziyaret etti. Uzunköprü Devlet Hastanesi, Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası ve Keşan'daki sağlık yatırımları ziyaretin ana gündemini oluştururken, Edirne'nin öncelikli sağlık yatırımlarına ilişkin talepler de Bakan Memişoğlu'na iletildi.

ABONE OL
5 Ağustos 2026 15:20
Aksal’dan Edirne için sağlık mesaisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nu ziyaret ederek Edirne’de devam eden sağlık yatırımları ile kentin yeni dönem sağlık ihtiyaçlarını görüştü. Ziyarette, devam eden projelerin son durumu değerlendirilirken, Edirne’nin öncelikli sağlık yatırımlarına ilişkin talepler de Bakan Memişoğlu’na iletildi.

Aksal, görüşmede başta 200 yataklı Uzunköprü Devlet Hastanesi’nin yapım sürecinin hızlandırılması ve hastanenin kanalizasyon altyapısının cazibeli sisteme dönüştürülmesi talebini gündeme getirdi. Ayrıca Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası yatırımının hayata geçirilmesi ve Uzunköprü Devlet Hastanesi’nin mevcut arsasının Sağlık Bakanlığı bünyesinde kalması yönündeki beklentileri de Bakan Memişoğlu’na aktardı.

Görüşmede ayrıca Keşan Devlet Hastanesi’nin A Grubu hastane statüsüne yükseltilmesi ile Keşan 20 Üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yatırımının kanalizasyon altyapısının iyileştirilmesi konuları da ele alındı.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Milletvekili Fatma Aksal, Edirne’nin sağlık alanındaki ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini belirterek, vatandaşların daha kaliteli ve ulaşılabilir sağlık hizmeti alabilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Milletvekili Aksal, Edirne’nin sağlık yatırımlarının tamamlanması ve yeni projelerin hayata geçirilmesi için ilgili bakanlıklarla koordinasyon içinde çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Haber: Mehmet Güzey

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP