EDİRNE (AA) – Edirne’nin Keşan ilçesindeki hayvan barınağında, sokak hayvanlarının bakım ve tedavileri düzenli olarak yapılıyor.
Keşan Belediyesi tarafından 2021’de 50 bin metrekare alanda kurulan barınak, 2024’te yapılan genişletmeyle 122 bin metrekarelik alana ulaştı.
Keşan Belediyesi Veteriner İşleri Müdür Vekili Serkan Doğru, AA muhabirine yaptığı açıklamada, barınakta 1928 köpek ve 55 kedinin bulunduğunu söyledi.
Hayvanların 7 gün 24 saat mama ve su ihtiyaçlarının karşılandığını belirten Doğru, 450 köpeğin kısırlaştırıldığını, tedavilerinin de düzenli olarak yapıldığını ifade etti.
Doğru, hayvanların doğal yaşam alanlarına uygun şekilde barınakta sağlıklı koşullarda yaşamlarını sürdürdüğünü belirterek, sahiplenmek isteyenlerin barınağa başvurabileceğini kaydetti.
GÜNCEL
18 Ağustos 2026GÜNCEL
18 Ağustos 2026GÜNCEL
18 Ağustos 2026GÜNCEL
18 Ağustos 2026GÜNCEL
18 Ağustos 2026GÜNCEL
18 Ağustos 2026MARMARA BÖLGESİ
18 Ağustos 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).