İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı etkinlikleri kapsamında sünnet olan çocuklar için Alaca Mustafa Paşa Camii’nde Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. Programa İpsala Kaymakamı Hayrettin Buğra Güzel ile İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman da katıldı.
Mevlid-i Şerif programında sünnet olan çocukların sağlıklı ve hayırlı bir ömür sürmeleri için dualar edildi. Çocukların aileleriyle birlikte katıldığı programda, ailelerin heyecan ve mutluluğu da paylaşıldı.
Program boyunca sünnet çocukları ve aileleriyle yakından ilgilenen İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, çocukların bu özel gününde yanlarında oldu. Kerman, ailelerin mutluluğuna ortak olarak sünnet çocuklarıyla bir araya geldi. İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, düzenlenen Mevlid-i Şerif programında sünnet çocuklarının ve ailelerinin mutluluğunu paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Evlatlarımızın ve ailelerinin mutluluğuna ortak olduk. Rabbim evlatlarımızın bahtını açık, ömürlerini hayırlı eylesin.” dedi.
Sünnet çocukları ve aileleri için düzenlenen Mevlid-i Şerif programı, yapılan duaların ardından sona erdi.
Haber: Erkan Ekşi
GÜNCEL
26 Ağustos 2026GÜNCEL
26 Ağustos 2026GÜNCEL
26 Ağustos 2026GÜNCEL
26 Ağustos 2026GÜNCEL
26 Ağustos 2026GÜNCEL
26 Ağustos 2026MARMARA BÖLGESİ
26 Ağustos 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).