Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan, Zabıta Haftası dolayısıyla Edirne Belediyesi Zabıta Müdürü Önder Örnek ve zabıta personeliyle bir araya geldi. Başkan Gencan, kentte huzur ve düzenin sağlanması için özveriyle görev yapan zabıta personelinin haftasını kutladı.
Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası kapsamında Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeliyle buluştu. Belediye bünyesinde görev yapan zabıta memurlarıyla bir araya gelen Başkan Gencan, vatandaşların huzuru, güvenliği ve kent düzeninin sağlanması noktasında zabıta ekiplerinin önemli sorumluluklar üstlendiğini belirtti.
Zabıta personeliyle sohbet eden Başkan Gencan, ekiplerin sahada karşılaştıkları sorun ve talepleri de dinledi. Zabıta Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen buluşmada, günün anısına pasta kesildi. Başkan Gencan, tüm zabıta çalışanlarının Zabıta Haftası’nı kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.
“ZABITA, KENT DÜZENİNİN EN ÖNEMLİ TEMSİLCİLERİNDEN”
Başkan Gencan, zabıta ekiplerinin yalnızca denetim görevi yapan birimler olmadığını, aynı zamanda vatandaşla belediye arasındaki önemli temas noktalarından biri olduğunu ifade etti.
Gencan, Edirne’nin daha düzenli, güvenli ve yaşanabilir bir kent olması için sahada görev yapan tüm belediye personeliyle birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Haber Merkezi
GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
03 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).