DOLAR 48,38100,22%
EURO 56,1223-0,25%
ALTIN 6.898,85-0,74
BIST %
BITCOIN 38604050.56581%
Edirne
29°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Balık heykeli gitti, enkaz heykeli geldi

Balık heykeli gitti, enkaz heykeli geldi

Edirne Belediyesi'nin Balıkpazarı Caddesi’nde altyapı çalışmalarının ardından üstyapı çalışmalarının da tamamlanmasıyla caddede temiz bir görüntü oluşturması bekleniyordu.

ABONE OL
5 Eylül 2026 16:55
Balık heykeli gitti, enkaz heykeli geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediyesi’nin Balıkpazarı Caddesi’nde altyapı çalışmalarının ardından üstyapı çalışmalarının da tamamlanmasıyla caddede temiz bir görüntü oluşturması bekleniyordu. Ancak çalışmaların bitmesine rağmen Balıkpazarı Caddesi’nde estetik bir heykel bekleyen vatandaşlar, caddenin ortasında taş birikintilerinden oluşan bir görüntüyle karşılaşınca belediyeyi eleştiri yağmuruna tuttu.

Ortaya çıkan görüntü, esnaf ve vatandaşların da tepkilerini beraberinde getirdi. Birçok esnaf, bu görüntünün çarşı merkezinde kente yakışmadığını ifade etti. Kimi vatandaşlar ise belediyenin balık heykeli yerine enkaz heykeli getirdiği yönünde eleştirilerde bulundu.

Balıkpazarı Caddesi’nin sembolü haline gelen balık heykelinin yerine taş kalıntılarından oluşan görüntünün bırakılması, vatandaşların tepkisine neden olurken, caddenin yeniden estetik bir görünüme kavuşturulması beklendiği kaydedildi.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP