DOLAR 48,79710,06%
EURO 56,07450,05%
ALTIN 6.826,91-0,57
BIST %
BITCOIN 41101564.91561%
Edirne
21°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Oğuzhan Koç’un sahne önü tepkisi gündem oldu

Oğuzhan Koç’un sahne önü tepkisi gündem oldu

Edirne’de Gastronomi Festivali kapsamında sahne alan Oğuzhan Koç’un, sahne önündeki alanda sigara içen ve protokol bölümünde dolaştığını belirttiği kişiye “Kimin torpillisisin sen?” sözleriyle tepki göstermesi gündem oldu. Koç’un tepki gösterdiği anlar sosyal medyada geniş yankı bulurken, sanatçı daha sonra yaşanan olayla ilgili açıklama yaptı.

ABONE OL
21 Eylül 2026 12:08
Oğuzhan Koç’un sahne önü tepkisi gündem oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valiliği tarafından bu yıl “Edirne Beyaz Peyniri” temasıyla düzenlenen Topraktan Sofraya Edirne 3. Gastronomi Festivali kapsamında konser veren Oğuzhan Koç, konser sırasında sahne önünde yaşanan bir olay nedeniyle bir kişiye müdahale etti.

“SAHNENİN ÖNÜNDE SİGARA İÇEREK SEYİRCİYİ RAHATSIZ EDİYORDU”

Koç, sahnenin önünden sigara içerek geçen kişiden sigarasını söndürmesini istedi. Seyircilerin de tepkisi üzerine söz konusu kişinin alanın dışına çıkarılmasını isteyen Koç, sahne önündeki alanda yaşanan duruma tepki gösterdi.

Koç, sahne önünde bulunan kişiye, “Şuradan dibimden şöyle kolunda kol çantasıyla ve böyle sigarayla geçtin ya artist artist, söndür bakayım sigaranı. Buranın ağası sen misin lan keko? Saygın olsun. Kimin torpillisisin sen?” ifadeleriyle seslendi.

Ardından kişinin sahne önü alanından çıkarılmasını isteyen Koç, “Nereden geçiyorsun sen öyle. Çık dışarı, hadi çık bakayım. Eline almış sigarayı, salına salına geçiyor. Hadi bana saygın yok, bari protokole olsun.” dedi.

Yaşanan anlar konseri izleyenler tarafından cep telefonlarıyla kaydedilirken, görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasıyla olay kısa sürede gündem oldu.

KOÇ’TAN OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Sosyal medyada yaşanan olayla ilgili çok sayıda yorum yapılmasının ardından Oğuzhan Koç da açıklamada bulundu.

Koç, olayın yalnızca sigara içilmesiyle ilgili olmadığını belirterek, söz konusu kişinin uzun süre çevresindeki insanları rahatsız ettiğini ve protokol alanında kuralların dışında hareket ettiğini ifade etti.

Koç açıklamasında, “Güzel üslup, güzel üsluptan anlayacağını bildiğin insana kullanılır. Ki bu kardeşimiz öyle biri değildi. Konu sadece sigara içmesi değil, uzunca bir süre etrafında eğlenenleri rahatsız etmesi ve protokol alanına kimse alınmıyorken onun istediği gibi dolanabilmesiydi.” ifadelerini kullandı.

“Kimin torpillisisin sen?” sözünün de bu nedenle söylendiğini belirten Koç, binlerce kişinin eğlendiği alanda tek bir kişinin geceyi olumsuz etkilemesine izin vermemek amacıyla müdahale edildiğini söyledi.

“BENİM DE HATAM VAR”

Yaşanan olayda kendisinin de hatası olduğunu dile getiren Koç, kişinin doğrudan kendisi tarafından uyarılması yerine güvenlik görevlilerince alandan çıkarılması gerektiğini belirtti.

Koç, “Ha bende hata var mı derseniz: normalde o arkadaşı işaret edip sessizce uzaklaştırmalıydık alandan. Ama maalesef siz sadece beni çeken kamerayı izliyorsunuz. İzlediğiniz keşke onu da çeken bir kamera olsaydı uzun uzun, o zaman tebrik ederdiniz beni. Ki alanda da öyle oldu, alkışlarla uğurladık kendisini.” dedi.

“EDİRNE’YLE ARAMIZA GİRMEYİN”

Sosyal medyada yaşanan olay üzerinden yapılan yorumlara da değinen Koç, olayın tamamının görülmeden değerlendirme yapılmaması gerektiğini ifade etti.

Koç, açıklamasında, “Orada olmadığınız, bizzat görmediğiniz anlar, alanlar, pozisyonlarla ilgili sosyal medyada bu kadar gerilmeyin ne olur. Biz şahane eğlendik ve olaysız dağıldık, siz yoktunuz yani ne yapalım.” ifadelerini kullandı.

Edirne’de güzel karşılandığını belirten Koç, “Özetle Edirne’de muhteşem ağırlandık. Valiliğimize, emniyetimize ve binlerce misafirimize çok teşekkür ederim.” dedi.

SAHNE ÖNÜ UYGULAMALARI YENİDEN GÜNDEMDE

Yaşanan olayın ardından sosyal medyada bazı vatandaşlar, kentte düzenlenen konser ve etkinliklerde sahne önü ve protokol alanlarına giriş konusunda uygulamaların herkes için eşit olması gerektiği yönünde görüşlerini paylaştı.

Bazı Edirneliler, Kırkpınar, Kakava ve diğer büyük organizasyonlarda sahne önünde bazı kişilere ayrıcalık tanındığı yönündeki eleştirilerini de gündeme taşıdı.

Vatandaşlar, etkinlik alanlarında belirlenen kuralların herkes için aynı şekilde uygulanması ve herhangi bir görev ya da yetkisi bulunmayan kişilerin sahne önü ve protokol alanlarına alınmaması gerektiğini ifade etti.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP