http://habermakedonya.net’te yer alan haber de, Eski Cumhurbaşkanı Hashim Thaçi, iddianamenin onaylanmasının ardından düzenlediği basın toplantısında, destekçilerini, toplanıp protesto etmemeye çağırdı.
Thaçi” Destekçilere ve siyasilere toplanıp protesto etmemeye çağırıyorum. Bana verilen güven için teşekkür ederim. Bu bir veda değildir. Birbirimizi tekrar göreceğiz, yüzümüz ak olarak görüşeceğiz. Tanrı Kosova’yı ve halkını korusun “dedi.
Lahey İhtisas Daireleri tarafından hakkında hazırlanan iddianamenin teyit edildiğini belirten Thaçi, İddianamenin Özel Mahkeme tarafından onaylanmasının ardından cumhurbaşkanlığı görevinden istifa ettiğini vurguladı.
GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
04 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).