TOBB tarafından 55, Tekirdağ TSO tarafından da 60 olmak üzere toplam 115 tablet düzenlenen törenle Tekirdağ Valiliğine verildi.
Vali Yıldırım törende yaptığı konuşmada, Milli Eğitim Bakanlığı, kurumlar, firmalar ve bazı kişilerin cihazlara erişim konusunda sıkıntı çeken çocukların sıkıntılarını giderebilmek için bir takım faaliyetlerde bulunduğunu söyledi.
Öğrencilere destek olanlara teşekkür eden Yıldırım, “Bu tabletler, Süleymanpaşa, Muratlı ve Şarköy ilçemizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtılacak. Ticaret ve Sanayi Odası koordinesinde Milli Eğitim Müdürlüğü’müze teslim edeceğiz. Milli Eğitim Müdürlüklerimiz tarafından kaymakamlıklarımız aracılığıyla da daha önceden belirlenmiş ihtiyaç sahibi öğrencilerimize verilecek. Böylece bir nebze olsun eğitimde fırsat eşitliği bir defa daha sağlamış olacağız. Herkese gönlümüzün kapımızın açık olduğunu sizlerin huzurunda bir kez daha ifade ediyorum.” dedi.
Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay da TOBB öncülüğünde başlatılan “Küçük Parmaklar Projesi” kapsamında, odalarının da katkılarıyla geleceğin teminatı çocukların eğitimi için tablet desteğinde bulunduklarını dile getirdi.
Vali Yıldırım, TSO Başkanı Cengiz Günay’a eğitim ve öğretime yaptığı katkılardan dolayı plaket takdim etti.
Törene Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya ve İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan da katıldı.
GÜNCEL
05 Haziran 2026GÜNCEL
05 Haziran 2026GÜNCEL
05 Haziran 2026GÜNCEL
05 Haziran 2026GÜNCEL
05 Haziran 2026GÜNCEL
05 Haziran 2026MARMARA BÖLGESİ
05 Haziran 2026
1 Tekirdağ’da Kybele heykeli müze ziyaretçilerinin gözdesi
2 Tekirdağ’da sahilin bir kısmı kırmızı yosunla kaplandı
3 Trakya’daki kar yağışı tarla bitkilerinde kuraklık stresini ortadan kaldırdı
4 Tekirdağ’da eşini darbederek öldüren zanlı tutuklandı
5 Tekirdağ’da devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı