Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, Marmara Bölgesi’nde hafif kuvvette zirai don beklendiğine dikkat çekerek, başta üreticiler olmak üzere vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği uyarısında bulundu.
Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden başlayarak, 14 Mart Pazar sabah saatlerine kadar tarımsal faaliyetlerin devam ettiği bölgemizde hafif kuvvette zirai don beklenildiğinden başta üreticilerimiz olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.
GÜNCEL
21 Eylül 2026GÜNCEL
21 Eylül 2026GÜNCEL
21 Eylül 2026GÜNCEL
21 Eylül 2026GÜNCEL
21 Eylül 2026GÜNCEL
21 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
21 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).