vardarpress.com’da yer alan habare göre; Türkiye’nin Üsküp Büyükelçisi Hasan Mehmet Sekizkök ve beraberindeki heyet Kuzey Makedonya’nın güneydoğusunda Valandova ve Doyran şehirlerine bağlı Türk köyleri Gökçeli, Dedeli, Bahçebosu, Çalıklı ve Kalkova köylerini ziyaret etti.
Büyükelçi Sekizkök’e, Makedonya Türk Sivil Toplum Teşkilatları Birliği (MATÜSİTEB) Genel Başkanı Hüsrev Emin, MATÜSİTEB Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Süleyman, Üsküp Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Serhat Kula, Türkiye’nin Üsküp Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşavir Vekili Mustafa Tarık ve iş adamı Olgun Peker eşlik etti.
Türk köylerindeki vatandaşlarla yakından ilgilenen ve sohbet eden Büyükelçi Sekizkök, köylerdeki çocuklara hediyeler verdi.
GÜNCEL
21 Temmuz 2026GÜNCEL
21 Temmuz 2026GÜNCEL
21 Temmuz 2026GÜNCEL
21 Temmuz 2026GÜNCEL
21 Temmuz 2026GÜNCEL
21 Temmuz 2026MARMARA BÖLGESİ
21 Temmuz 2026
1
Artış devam ediyor
2
Kuzey Makedonya’da ucuz gündüz elektrik tarifesi geri geliyor
3
Üsküp Centar Belediyesi emeklilere 2 bin denar yılbaşı ikramiyesi verecek
4
İskeçe Müftüsü Trampa, Üsküp Büyükelçisi Sekizkök’ü ziyaret etti
5
Kuzey Makedonya’da “21 Aralık Türkçe Eğitim Bayramı” Etkinliği Düzenlendi