Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarından Doç. Musa Eren İşkodralı, misafir sanatçı Prof. Gülnara Azizova ile müzik severlere eşsiz bir viyolonsel ve piyano resitali sundu.
Devlet Konservatuvarı Müdür Yardımcısı ve viyolonsel sanatçısı Doç. Musa Eren İşkodralı, Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Öğretim Üyesi ve piyano sanatçısı Prof. Gülnara Azizova ile eşsiz bir performansa imza attı.
Müzik ziyafeti sunan konserde Doç. Musa Eren İşkodralı ve Prof. Gülnara Azizova; Johann Sebastian Bach’ın “Adagio” BWV 564 from Toccata in C Major, Robert Schumann’ın Five Pieces in Folk Style, Op. 102 Mit -Humor – Langsam – Nicht schnell, mit viel Ton zu spielen – Nicht zu rasch – Star und markirt ile Sergei Prokofiev’in Cello Sonata Op.119 – Andante grave – Moderato – Allegro, ma non troppo adlı eserleri icra ettiler.
Konser, seyircilerin yoğun alkışları ile sona erdi.
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).