Edirne’de iki gündür aralıklarla devam eden sağanak nedeniyle Oğulpaşa Deresi, Edirne-Kırklareli Yolu İskender Köy Kavşağı’nda taşması sonucu Edirne-Kırklareli kara yolu trafiğe kapandı.
Edirne’de etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle Oğulpaşa Deresi Edirne-Kırklareli Yolu İskender Köy Kavşağı’nda taştı. Karayolları ekipleri sabah saatlerinde Edirne-Kırklareli Yolu İskender Köy Kavşağı ile 18,5 km Hasköy arasını trafiğe kapattı.
Edirne – Kırklareli arası ulaşım Havsa ilçesi üzerinden sağlanırken, önlemin dere suyunun yoldan çekilmesine kadar sürreceği öğrenildi.
GÜNCEL
21 Eylül 2026GÜNCEL
21 Eylül 2026GÜNCEL
21 Eylül 2026GÜNCEL
21 Eylül 2026GÜNCEL
21 Eylül 2026GÜNCEL
21 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
21 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).