Karayolu Taşıma Yönetmeliği kapsamında gerçekleştirilen denetim kapsamında durdurulan yolcu taşımacılığı yapan araçlarda biletsiz yolcu taşınmasını önlemeye yönelik inceleme yapıldı.
D-100 Karayolu Lüleburgaz Otogarı karşısında oluşturulan kontrol noktasında Trafik Büro Amirliği ekiplerinin de desteğiyle otobüs ve minibüsler durdurularak yolcu, sefer ve personellere ait evraklar incelendi.
Denetim sırasında ekipler, firmalara ait yolcu, sefer ve personel bilgilerinin elektronik sisteme girilip girilmediğine, araçlara biletsiz yolcu kabul edilip edilmediğine ve usulsüz sefer gerçekleştirilip gerçekleştirilmediğini kontrol etti.
Durdurulan bazı araçlarda biletsiz yolcu taşındığı tespit edilerek firmalara idari para cezası uygulandı.
Denetimlerin vatandaşların daha güvenli ve konforlu seyahat imkanına kavuşması için devam edeceği belirtildi.
GÜNCEL
05 Haziran 2026GÜNCEL
05 Haziran 2026GÜNCEL
05 Haziran 2026GÜNCEL
05 Haziran 2026GÜNCEL
05 Haziran 2026GÜNCEL
05 Haziran 2026MARMARA BÖLGESİ
05 Haziran 2026
1 Kırklareli’nde Balkan geleneği “Koleda” makyaj etkinliği ile başladı
2 Kırklareli’nde ölü bulunan köpeklere ilişkin soruşturma başlatıldı
3 Kırklareli’nde atık toplama tesisinde çıkan yangın söndürüldü
4 Trakya’da yarından itibaren hava sıcaklıkları artacak
5 Kırklareli’nde “Gençlere her ay bir sinema bileti”