Edirne’de bir ticari taksi, altyapı çalışmasının yapıldığı alanda kanala düştü.
Şükrüpaşa Mahallesi Bahriye Üçok Caddesi’nde seyreden Suat Saraçoğlu yönetimindeki 22 T 0423 plakalı taksi, belediyenin altyapı çalışmaları kapsamında açılan kanala düştü.
Taksinin arka tekerlekleri kanaldan çıkamadı. Bu sırada iş çıkışı saati olması nedeniyle trafikte aksama yaşandı.
Çekiciyle kaldırılan araçta hasar oluştu.
Saraçoğlu, AA muhabirine, olayın bir anda gerçekleştiğini söyledi.
Saraçoğlu, “Arka tekerler asılı kaldı. Önümdeki aracın nereden döndüğünü göremedim. Ön tekerlek patladı, aracım zarar gördü. Yol çalışması yapılıyor. Sadece şu bölgeyi kapatmışlar, ortaya da iki duba koymuşlar, herhalde yolu böldüler diyordum, arasından geçip normal yolumdan geçeceğim dedim. Yolcu vardı o da korktu. Başka araca bindirdik gönderdik onu.” diye konuştu.
Aracın kaldırılmasının ardından Edirne Belediyesi ekipleri, bu alanda başlattığı altyapı çalışmasını tamamladı ve ardından kanalı kapattı.
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).