Valilikten yapılan açıklamaya göre Süleymanpaşa ilçesinde gençlerle bir araya gelen Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, geleceğin Türkiye’sinin gençlerin omuzlarında yükseleceğini dile getirdi.
Dünyada bir yarışın olduğunu ve bu yarışta herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini belirten Yıldırım, “Atatürk’ün çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmak öyküsünü bir adım daha öteye taşıyarak çağdaş medeniyeti oluşturan ulus haline gelmemiz lazım. Geleceğin Türkiye’si bizim omuzlarımızda diyeceksiniz. Ne iş yaparsanız yapın, bu sizin tercihinizdir ancak yaptığınız işi ne kadar iyi yaparsanız hem başarılı olursunuz hem de hep birlikte ülkemizi kalkındırmış olursunuz. Yarının Türkiye’sinin sizin omuzlarınızda yükseleceğini asla unutmayın.” dedi.
Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde 4 gün sürecek projede, gençler düzenlenmesi planlanan çeşitli aktivitelerin yanı sıra Tekirdağ’ın tarihi ve kültürel güzelliklerini yerinde görme imkanı bulacak.
GÜNCEL
03 Haziran 2026GÜNCEL
03 Haziran 2026GÜNCEL
03 Haziran 2026GÜNCEL
03 Haziran 2026GÜNCEL
03 Haziran 2026GÜNCEL
03 Haziran 2026MARMARA BÖLGESİ
03 Haziran 2026
1 Tekirdağ’da Kybele heykeli müze ziyaretçilerinin gözdesi
2 Tekirdağ’da sahilin bir kısmı kırmızı yosunla kaplandı
3 Trakya’daki kar yağışı tarla bitkilerinde kuraklık stresini ortadan kaldırdı
4 Tekirdağ’da eşini darbederek öldüren zanlı tutuklandı
5 Tekirdağ’da devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı