24 Kasım 2019 tarihinde yapılacak olan “Enez’in 97. Kurtuluş Günü” törenlerinde Türk Hava Kurumu pilotları tarafından “Paramotor Yamaç Paraşütü Hava Gösterisi” yapılacak.
THK Enez Şube Başkanı Celal Karakaş’tan alınan bilgiye göre; “Enez Şube Başkanlığı tarafından, 24 Kasım 2019 tarihinde Enez’de “Kurtuluş Günü” kapsamında yapılacak törenler sırasında Motorlu Yamaç paraşüt (MYP) gösterisi talep edilmiş olup, istek THK Genel Başkanlığınca uygun bulunmuştur. Söz konusu görev için Yamaç paraşüt Pilotu Ender EROL ve Amatör Yamaç paraşüt Pilotu Yusuf Memnun görevlendirilmiştir” dedi.
Yapılacak faaliyetin verimli, güvenli ve Türk Hava Kurumuna yakışır şekilde icra edilmesi amacıyla gerekli tedbir ve izinlerin alındığını belirten Celal Karakaş, görevli personelin konaklama ve uçuşta kullanılacak hava araçlarının yakıtlarının Enez Belediye Başkanlığı tarafından karşılanacağını belirtti.
Haber Merkezi
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).